Român aproape de comă alcoolică, surprins la volanul unei ambarcațiuni, în Ungaria

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român surprins beat la volanul unei ambrcațiuni a fost condamnat la Tribunalul Mohács, Ungaria. Bărbatul are de achitat o amendă de 180.000 HUF și a primit o interdicție de 3 ani de a conduce o ambarcațiune pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului (ambarcațiune plutitoare cu motor). 

Potrivit situației de fapt stabilite de instanță, la data de 24 noiembrie 2017, în jurul orei 8.25, inculpatul, în calitate de membru al echipajului unei nave cu motor sub pavilion slovac, s-a prezentat pentru o inspecție de intrare în Portul de Frontieră de pe malul drept al Dunării, la kilometrul fluvial 1449.

Echipajul minim al navei în modul A1 era de 2 persoane, iar acuzatul a fost implicat activ în conducerea navei în timpul manevrelor de acostare și de plecare.

În timpul controlului de intrare, inculpatul a fost supus unui test de alcoolemie și i s-au prelevat două probe de sânge, care au arătat că, în momentul săvârșirii infracțiunii, inculpatul avea o concentrație de alcool în sânge cuprinsă între 3,52 și 3,86 grame pe litru (părți la mie), ceea ce ar putea indica un grad foarte grav de intoxicație alcoolică.

Procurorul și apărătorul au luat act de hotărâre, inculpatul, aflat în străinătate la un loc cunoscut, nu a fost prezent la proces, instanța a dispus comunicarea către acesta a hotărârii, care, prin urmare, nu este definitivă, se arată într-un comunicat al autorităților maghiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel