Român anchetat după ce a încercat să plece din ţară cu o maşină căutată în Marea Britanie

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un cetăţean român în vârstă de 57 de ani este cercetat pentru tăinuire după ce a fost depistat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să scoată din România, pe platformă, un autoturism în valoare de 61.100 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 57 de ani, la volanul unui autovehicul cu platformă pe care transporta un autoturism marca Audi A6, an de fabricaţie 2012. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 7 decembrie 2019", se arată într-un comunicat de presă emis joi de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Sursa citată menţionează că cetăţeanul român a declarat că transporta autoturismul la solicitarea unui prieten şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel