Român acuzat că a împușcat mortal un bărbat, în SUA. Recompensă de 1 MILION de Dolari pe capul lui Florin

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Recompensă de 1 milion de dolari pentru cine are  informaţii ce pot duce la capturarea lui Florin Răducanu, românul acuzat de asasinarea interlopului Aly Sadoveanu. Poliţia din Anaheim, din statul California îl caută pe Florin după ce acesta l-ar fi executat pe rivalul său pe o stradă din Los Angeles.

Detectivii de omucidere din cadrul poliției orașului Anaheim, din California, SUA, îl caută pe românul suspectat că și-a împușcat mortal conaționalul la un motel din Anaheim.

Florin Răducanu, în vârstă de 37 de ani, este suspectat că l-a ucis pe Aurel Trandafir, cunoscut în lumea interlopă ca Aly / Alișor Sadoveanu, în vârstă de 42 de ani, duminică, 24 ianuarie, la Abby's Anaheimer Inn, 1201 W. Katella Ave. Alarma a fost dată la ora 19.37, în scurt timp la faţa locului sosind mai multe echipaje de poliţie. Odată ajunşi la faţa locului, ofiţerii l-au identificat pe Aurel Trandafir, care prezenta cel puţin o plagă prin împuşcare.

Citește  și:  Ultimele clipe de viață ale interlopului român asasinat în SUA. Imagini dramatice de la locul crimei

 

„Este considerat înarmat și periculos și folosește numeroase aliasuri“, a spus poliția. Dacă va fi arestat, cauțiunea lui Raducanu va fi stabilită automat la 1 milion de dolari, a spus sergentul. Shane Carringer, un purtător de cuvânt al poliției. După tragedie, Florin Răducanu ar fi fugit de la locul crimei la volanul unui Chrysler Voyager din 2020. Mașina a fost găsită, dar nu și suspectul, despre care se crede că ar fugit în Mexic, porivit ocrregister.com.

La momentul împușcării, Trandafir era căutat de oficialii români pentru jaf, a declarat Departamentul de Poliție. Detectivii au cerut oricărei persoane cu informații despre locul unde se află Răducanu să-i sune la 714-321-3669 sau să sune în mod anonim la Orange County Crime Stoppers la 1-855-TIP-OCCS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel