Rodica, o asistentă româncă și mamă a doi copii, ucisă de un șofer beat: Bărbatul depășea o coloană de mașini. UPDATE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Rodica P., asistentă medicală și mamă a doi copii, este victima ucisă, duminică seara, de un șofer beat în localitatea Vama dn județul Satu Mare. 

Update: Şoferul care a provocat, duminică seara, accidentul din localitatea Vama, în care o femeie de 45 de ani a murit, a fost reţinut pentru 24 de ore, el având o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

'În urma administrării probatoriului în cauză, faţă de bărbatul de 35 de ani s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore', a precizat luni IPJ Satu Mare.

Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul de 35 de ani, din localitatea Vama, în timp ce se afla angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule pe sensul de mers Oraşu Nou - Negreşti-Oaş, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de femeia de 45 de ani, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi la ieşirea de pe podeţul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 45 de ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

 

Știrea inițială: Rodica Pal avea 45 de ani și era un cadru medical foarte iubit și respectat în comunitate. 

Polițiștii explică cum s-a petrecut teribilul accident:

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 19.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe Drumul Național 19, în localitatea Vama.

Rodica, o asistentă româncă și mamă a doi copii, ucisă de un șofer beat

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Vama, în timp ce se afla angajat în depășirea unei coloane de autovehicule pe sensul de mers Orașu Nou-Negrești-Oaș, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către o femeie de 45 de ani, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 45 de ani.

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul depășea o coloană de mașini

 

Celor apropiați nu le vine să creadă cele întâmplate și își exprimă regretul pe rețelele de socializare. Pe pagina victimei apar numeroase mesaje de condoleanțe.

“Drum lin spre ceruri, Rodica draga! Viata e prea nedreapta. Mircea iti doresc din suflet multa putere, fii tare pentru copilașii voștri”.

“Drum lin spre cer, suflet bun!
Ai plecat prea repede dintre noi și ai lăsat un gol imens. Putere copilașilor și soțului în aceasta grea încercare! Dumnezeu sa o ierte și sa o odihnească în pace!”.

“Doamne nu pot sa cred! Îmi pare atât de rău de tine și copilașii tăi!... Drum lin printre stele, odihnă veșnică, Rodica dragă! Condoleanțe familiei îndoliate greu încercate!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel