Rifai, după ce liderii PSD au reacționat la derapajul lui Bădălău: „Să vă spun eu de ce i-a apucat grija fata de DIASPORA”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Vedeta de la Realitatea Plus, Denise Rifai, a transmis astăzi un mesaj prin care critică într-un mod ironic reacția liderilor din PSD cu privire la declarațiile jignitoare ale lui Niculae Bădălău asupra românilor din Diaspora.

„Cat despre noul subiect fierbinte cu declaratia lui Badalau cu diaspora. :))))

Aud ca s a Revoltat toata "lumea buna" de la psd si curg declaratiile unde se delimiteaza de Badalau, il cearta si chiar ii cer demisia din partid!!!! :))))))

Mai, dar cata grija pentru diaspora! Si ce i a izbit moralitatea acum!!!!

Toata era revoltata si dna Edil. Toata s a revoltat. Ea, Edila, ea Cea cu beculete si cu caldura mai mult abur pe la canale, decat in case si spitale.

Pai sa Va spun eu de ce i strange etica acum pe cativa social democrati si i a apucat grija fata de diaspora. Se pare ca Badalau chiar misca ceva putere prin partid si mai ales prin aceste comitete executive ( spre ex cexul acesta ultim unde au maturat o pe Viorika), asa ca, pe model psd, au prins acum momentul ideal si incearca sa scape de badalau! Dar vor sa scape de tot daca s ar putea !!! Sa i stearga numele din buletin, eventual ! ????

Deci baietii astia la psd sunt loviti de sindromul amneziei totale: azi esti seful lor suprem si Dumnezeul lor, maine nici nu te mai cunosc; cred ca viorika cu draganelu e mic copil fata de ce ar fi in stare unii dintre "astia" apasati de diaspora.

Concluzia mea: cu cat se plang mai mult de diaspora, cu atat le pasa mai putin. Ei de fapt Incearca cu disperare sa i traga presul de sub picioare lui badalau, sa i mai sparga din autoritate si sa mai dizloce ceva centre de putere pe care badalau le controleaza. Cum ar fi: il dam afara, dar dupa ce i luam tot ce are.

Nu comentez declaratia lui badalau care mi se pare un dezastru fara margini, dar tupeul "moralistilor" si "grija" lor pentru diaspora Sunt Absolut Incredibile.

#ipocriti”, a scris Rifai pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel