EXCLUSIV  Rezultat EXIT-POLL ȘtiriDiaspora ora 18.00. Clasamentul candidaţilor cu cele mai mari şanse pentru TURUL II

EXIT-POLL alegeri prezidențiale 2019 ȘtiriDiaspora. În ziua în care românii își aleg președintele, cititorii ȘtiriDiaspora pot afla procentele candidaților, potrivit EXIT POLL-ului găzduit de site-ul nostru. 

ȘtiriDiaspora.ro realizează un EXIT-POLL online, pe 10 noiembrie 2019, cu privire la alegerile prezidențiale.

Românii care accesează site-ul în această zi pot bifa candidatul cu care au votat, în cadrul sondajului găzduit pe tot parcursul zilei de 10 noiembrie, începând cu ora 08:00.

La ora 18.00, Klaus Iohannis se află pe prima poziție, cu 44,6% din voturi, fiind urmat de Dan Barna cu 23,1% și Viorica Dăncilă cu 15,9%.

Exit-poll-ul publicat la ora 16.00 a arătat-o pe Viorica Dăncilă în cădere liberă, la 12,6%, faţă de 17,2% cât avea la ora 10:00.

Iată cum au votat cititorii ȘtiriDiaspora în EXIT-POLL-ul ȘtiriDiaspora pentru alegerile prezidențiale până la ora 18.00:

(w460)

 

EXIT-POLL alegeri prezidențiale 2019 - VOTUL CONTINUĂ TOATĂ ZIUA!

 

Sondajul exit-poll găzduit de ȘtiriDiaspora va fi activ până la ora 21.00, atunci când se închid urnele și se încheie oficial procesul de vot.

IMPORTANT!

Sondajul se desfășoară în data de 10 noiembrie 2019 și poate vota oricine a accesează site-ul în această zi. Votul reprezintă opinia cititorilor ȘtiriDiaspora. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy