EXCLUSIV  Rezultat EXIT-POLL ȘtiriDiaspora ora 16.00. CĂDERE liberă pentru un candidat

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

EXIT-POLL alegeri prezidențiale 2019 ȘtiriDiaspora. În ziua în care românii își aleg președintele, cititorii ȘtiriDiaspora pot afla procentele candidaților, potrivit EXIT POLL-ului găzduit de site-ul nostru. 

ȘtiriDiaspora.ro realizează un EXIT-POLL online, pe 10 noiembrie 2019, cu privire la alegerile prezidențiale.

Românii care accesează site-ul în această zi pot bifa candidatul cu care au votat, în cadrul sondajului găzduit pe tot parcursul zilei de 10 noiembrie, începând cu ora 08:00.

La ora 16.00, Klaus Iohannis se află pe prima poziție, cu 45,5% din voturi, fiind urmat de Dan Barna cu 23,0% și Viorica Dăncilă cu 12,6%.

Astfel, dacă exit-poll-ul publicat la ora 10.00, Viorica Dăncilă avea 17,2%, la ora 16.00, candidatul PSD se află în cădere liberă. Se pare că electoratul PSD s-a mobilizat mai mult în prima parte a zilei.

Iată cum au votat cititorii ȘtiriDiaspora în EXIT-POLL-ul ȘtiriDiaspora pentru alegerile prezidențiale până la ora 16.00:

(w670)

EXIT-POLL alegeri prezidențiale 2019 - VOTUL CONTINUĂ TOATĂ ZIUA!

 

Sondajul exit-poll găzduit de ȘtiriDiaspora va fi activ până la ora 21.00, atunci când se închid urnele și se încheie oficial procesul de vot.

IMPORTANT!

Sondajul se desfășoară în data de 10 noiembrie 2019 și poate vota oricine a accesează site-ul în această zi. Votul reprezintă opinia cititorilor ȘtiriDiaspora. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel