Revoltă în Belgia. Hoții au furat BARCA de salvare, folosită la inundații. Apel disperat al unui pompier voluntar

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Opinia publică din Belgia este revoltată, după ce hoții au furat barca folosită de un pompier voluntar pentru a salva viețile oamenilor prinși în inundații.

"Scandal mare !! Oamenii care mi-au furat barca - cea care ne-a permis să salvăm mulți oameni- sunt rugați să o aducă înapoi de unde au luat-o !!! Mulțumesc locuitorilor din Liège pentru răspândirea mesajului ... Mulțumesc! Poliția este sesizată la nivel național. Ma puteti contacta prin mesaj privat. 
Faptele au avut loc în Chênée, rue du Gravier în noaptea de sâmbătă spre duminică. Am venit să salvăm vieți, ceea ce am făcut, am făcut cu inimă, iar în cele din urmă a fost furată o barcă în valoare de 18.000 € .... Grrr" este mesajul pompierului voluntar Marc Hublet.

Oamenii i-au sărit rapid în ajutor, iar unul dintre ei i-a răspuns că a văzut barca spre direcția Saint Quentin, trasă de o camionetă.

Cele mai multe mesaje sunt însă de revoltă din partea populației, care nu poate înțelege cum pot exista oameni care să facă astfel de fapte. Mai multe localități din Belgia au rămas fără bărci, hoții furând motoarele și tot ce este metalic. 

De asemenea mai mulți români au fost surprinși în Esneux, regiunea Valonia din Belgia, furând mașini de spălat, congelatoare sau uscătoare de rufe de la victimele inundațiilor. Asta după ce la începutul săptămânii mai mulți hoți români au jefuit casele inundate din Germania. 

Citește și Au lovit și în Belgia. Hoții ROMÂNI au jefuit zonele GRAV afectate de INUNDAȚII: „Au plecat cu mașini de spălat, congelatoare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel