Revenire surpriză la echipa lui Liviu Dragnea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Echipa din Liga a II-a, Turris Turnu Măgurele, a anunțat numele noului antrenor. Este vorba de Erik Lincar, care plecase cu scandal de la aceeaşi echipă, în urmă cu trei luni.

„Acum la cumpăna dintre ani, vă urăm un călduros "La mulţi ani!", anunţând pe această cale şi faptul că am ajuns la un acord cu domnul Erik Lincar pentru preluarea funcţiei de antrenor principal. Bine ai revenit acasă, Mister!", este anunțul făcut pe pagina de Facebook a formației Turris Turnu Măgurele, care se află pe locul cinci în clasamentul Ligii a II-a, cu 32 de puncte adunate în 19 etape.

Erik Lincar revine astfel la Turnu Măgurele după trei luni, când a plecat cu scandal, anunță România TV.

„Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge", era în septembrie mesajul de despărțire al lui Erik Lincar la adresa patronului echipei, fiul lui Liviu Dragnea. Acesta ar fi insistat ca Lincar să îl primească în lot pe Cristi Bud, jucător care fusese exclus din lot pe motv de disciplină.

După despărţirea de Turris, Erik Lincar a antrenat-o pe Concordia Chiajna, de care s-a despărţit la finalul lunii decembrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel