Rețeta simplă de pâine “nor”. Nu conține făină și carbohidrați. O felie are doar 55 de calorii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Rețeta simplă de pâine “nor”. Nu conține făină și carbohidrați. O felie are doar 55 de calorii
Rețeta simplă de pâine “nor”. Nu conține făină și carbohidrați. O felie are doar 55 de calorii

Rețeta simplă de pâine “nor”. Nu conține făină și carbohidrați. O felie are doar 55 de calorii. Vă doriți o felie de pâine , dar vă țineți la siluetă? Atunci încercați rețea pâinii fără carbohidrați? Nu exista așa ceva, veți spune. Ba da, există. Se numește pâine “nor” și cucerește pe toată lumea.  

Dacă obiectivul dvs. este să slăbiți sau să câștigați masa musculară, este imperativ să reduceți carbohidrații, astfel încât să mâncați un sandviș poate părea complet ireal. Cu rețeta pe care o prezentăm azi, totuși, nu este cazul. La finalul preparatului vei obține un sandviș foarte bun, dar și sărac în calorii și cu un aport redus de carbohidrați. Dacă scopul tău este să slăbești fără a pierde masa musculară, atunci pâinea “nor” este alegerea potrivită. De fapt, este ideală pentru a evita pierderea masei musculare care însoțește  dietele sărace în carbohidrați.

Ingredientele pentru cinci persoane:

două albușuri de ou;

un ou întreg;

șaizeci de cremă de brânză Philadelphia;

un vârf de sare;

trei grame de drojdie instant.

 

 

Rețeta simplă de pâine “nor”. Nu conține făină și carbohidrați. O felie are doar 55 de calorii. Mod de preparare

 

 

Se bat albușurile cu drojdia instant pana devin tari. Brânza se amestecă separat cu oul întreg. Apoi cele două compoziții se unesc. Amestecați cu grijă, pentru a nu sparge bulele de aer formate în albuș. Altfel, pâinea nu va ieși pufoasă.

 

Ar putea să vă placă și: Batoane de dovlecei la cuptor. O gustare crocantă și aromată. O porție are doar 90 de calorii

Acoperă tava pe care o vei folosi cu hârtie de copt. Ia câte o lingură de compoziție și pune-o în tavă. Ar trebui să-ți iasă 5 pâinici, de aproximativ 10 cm în diametru. Ține pâinea la cuptor aproximativ 15 minute, la foc mediu. Scoate tava din cuptor și lasă pâinicile să se răcească.

 

Încercați și: Omleta fără ouă. O rețetă delicioasă pentru un mic dejun sănătos. O porție are doar 180 de calorii!

Odată ce pâinea nor este gata, lăsați-o să se răcească câteva minute. Puteți însoți pâinea cu ingredientele care vă plac cel mai mult, atâta timp cât nu sunt  calorice.

 

Vă sugerăm și: Negrese americane. Rețeta super ușoară din două ingrediente. Fără unt, făină, ouă și lapte. O porție are 140 de calorii

 

Pentru umplutură: puteți folosi ingredientele pe care le preferați, atâta timp cât acestea sunt sărace în calorii: 150 de grame de piept de pui, făcut la grătar; două felii de brânză cu conținut scăzut de grăsimi; o jumătate de roșie feliată și așa mai departe. Poftă bună! 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel