Rețetă miraculoasă împotriva osteohondrozei și artritei. Aveți nevoie neapărat de usturoi și ulei

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Rețetă miraculoasă împotriva osteohondrozei și a artritei. Aveți nevoie neapărat de usturoi și ulei
Rețetă miraculoasă împotriva osteohondrozei și a artritei. Aveți nevoie neapărat de usturoi și ulei

Usturoiul este bogat într-un compus antifungic numit ajoene, care previne înfundarea arterelor și le readuce la dimensiunea normală. În plus, este foarte bogat și în fitochimicale, care ajută la buna circulație a sângelui și astfel previne infarctul.

Fitochimicalele din usturoi inhiba activitatea carcinogenelor (substanțe care favorizează apariția cancerului) și susțin funcțiile enzimelor, drept pentru care previn formarea cheagurilor de sânge, care duc la diverse boli de inimă. 

Usturoiul ajută și împotriva osteohondrozei și a artritei. Pentru această rețetă miraculoasă aveți nevoie de 300-400 de grame de usturoi și ulei vegetal nerafinat. Curățiți cele 300-400 de grame de usturoi, dați-le prin robotul de bucătărie. Usturoiul pisat astfel se pune într-un borcan de litru, care se umple cu ulei vegetal nerafinat.

Rețeta de sirop cu lâmâie, miere și usturoi pentru întărirea imunității

 

Lăsați borcanul, timp de 2 săptămâni, într-un loc întunecat, amestecând conținutul zilnic. Veți obține un ulei de usturoi. Filtrați-l prin 3-4 straturi de tifon. Mod de utilizare: frecați cu el locul dureros (de exemplu, partea inferioară a spatelui în caz de osteohondroză sau articulațiile în artrită). Acoperiți cu polietilenă și un fular cald pentru noapte. 

 

Previne îmbătrânirea prematură și luptă împotriva radicalilor liberi din organism

 

Usturoiul previne îmbătrânirea prematură. Antioxidanții din usturoi luptă eficient împotriva radicalilor liberi din organism și astfel previn îmbătrânirea prematură și ridurile. Previne cancerul. Această legumă este foarte bogată în minerale, vitamine și alți nutrienți deci combate efectele nocive ale radicalilor liberi. Partea proaspăt crescută pe lângă cățelul de usturoi stimulează producerea de fitochimicale, care protejează împotriva dezvoltării celulelor maligne. În plus, stopează activitatea carcinogenelor și antioxidanții previn astfel cancerul. Antioxidanții luptă și cu infecțiile fungice, deci previn toxiinfecțiile alimentare. Printre altele, ajută și la relaxarea crampelor musculare și la tratarea diareei.

 

Amestecă ghimbir, lămâie și usturoi: Ingredientele care sperie răceala și guturaiul sezonier, la îndemână în fiecare casă

 

Datorită antioxidanților, usturoiul încolțit întărește sistemul imunitar și previne apariția infecțiilor și a răcelilor. Dacă vrei să stimulezi încolțirea usturoiului tot ceea ce trebuie să faci este să-l lași undeva la aer și eventual să înțepi căpățâna de usturoi necurățată cu o scobitoare, apoi să umpli o cană cu apă, pe care s-o lași alături.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel