Restricţii epidemiologice noi, anunțate în Croaţia. Vor fi în vigoare până la 15 aprilie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
restrictii covid croatia
restrictii covid croatia

Echipa naţională croată de gestionare a crizei provocate de pandemia de coronavirus a anunţat miercuri noi restricţii epidemiologice care urmează să fie în vigoare până la 15 aprilie, între care interzicerea antrenamentelor în interior, restricţii privind activitatea sălilor de joacă pentru copii şi o interzicere temporară şi restricţionarea călătoriilor transfrontaliere, relatează Hina.

Interzicerea antrenamentelor în interior nu se aplică competiţiilor şi sportivilor de performanţă. Autorităţile croate de frontieră vor accepta teste rapide antigen precum şi certificate cu vaccinurile ruseşti şi chineze şi certificatele care dovedesc recuperarea în urma bolii COVID-19 şi acestea vor fi considerate valabile timp de 180 de zile, a declarat şeful echipei.

Trecerea frontierei a fost reglementată datorită vizitelor turistice, cu excepţia nomazilor digitali şi a copiilor. Având în vedere restricţiile din ţările vecine, nu ne aşteptăm la un număr mare de sosiri, a menţionat sursa citată, precizând că restricţii mai stricte au fost introduse în urma unei propuneri în acest sens a echipelor locale de răspuns la COVID-19

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel