Reputat medic din Austria, stors de peste 300.000 de amanta româncă: "Are o inimă bună - îmi place foarte mult"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dragostea este oarbă. Un medic din Tirolul de Est și-a transferat întreaga avere unei prostituate românce de care se îndrăgostise. Toți banii pe care i-a dat au fost pe baza unor povești. Românca a fost acum condamnată pentru fraudă.

"Ca escroc, trebuie să fii norocos să găsești pe cineva ca el", a spus fără menajamente judecătorul Andreas Mair. Victima - un fost medic din Tirolul de Est, care era profund îndrăgostit - nu i-a pus nicio dificultate unei prostituate românce în planul ei de a pune mâna pe avere.

Reputat medic din Austria, stors de peste 300.000 de amanta româncă

 

Totul a început într-un bordel. "Venea la mine în fiecare zi, timp de câteva ore", a spus femeia româncă, în vârstă de 34 de ani, în fața instanței. La un moment dat, domnul zvelt s-a îndrăgostit apoi de vânzătoarea de plăceri. "Are o inimă bună - îmi place foarte mult de el", a declarat românca în instanță.

Dar nu-i plăcea doar inima lui "Schatzi", ci și banii lui. Tânăra blondă de 34 de ani ar fi scos din buzunarul medicului amorezat peste 300.000 de euro. "Totul a fost un cadou", a spus românca. La urma urmei, bărbatul din Tirolul de Est a vrut să o scoată pe doamna inimii sale din lumea felinarelor roșii.

"Am mințit de frica proxenetului meu"

 

Cea mai mare parte a banilor extorcați ar fi trebuit să fie folosită pentru a deschide un salon de coafură în România, care în cele din urmă nu a existat niciodată. Alte sume de bani pe care medicul amorezat i le-a dat amantei sale erau pentru o presupusă operație de tumoare pentru tatăl ei și alte povești similare. "Am făcut totul la ordinul proxenetului meu; am fost bătută și amenințat", a încercat  românca să convingă juriul. "Nu am primit niciun cent", a plusat ea

Femeia, care, până la urmă, a restituit aproape 3.000 de euro din proprie inițiativă, a fost condamnată în final la 15 luni de închisoare condiționată și la o amendă de 3.000 de euro. În plus, 50.000 de euro au fost acordate cu titlul de daune medicului, care încă mai păstrează legătura cu prostituata româncă, potrivit Krone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel