USR: PSD, nu sunteți victime. Voi sunteți AGRESORI

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Vlad Alexandrescu, membru USR, a reacționat la comparația făcută de PSD între situația infractorilor condamnați pentru corupție și întemnițarea de către comuniști a oponenților politici.

PSD, nu vă mai comparați cu victimele comunismului! Voi nu sunteți victime, ci agresori, voi sunteți moștenitorii și continuatorii comuniștilor!

Mesajul de pe pagina voastră astăzi este mizerabil. Cum îndrăzniți să mânjiți memoria celor ce au suferit și au pierit în lagărele comuniste? Cum puteți să credeți că există vreo asemănare între voi și ei? De la intelectuali la politicieni și până la simpli țărani, ei au fost închiși întrucât au luptat pentru libertate, pentru dreptu...rile lor. Condamnările și procesele voastre sunt pentru furtul banului public, pentru luare de mită sau trafic de influență.

Voi nu luptați pentru libertate sau pentru justiție independentă cum încercați fără succes să îi mințiți pe oficialii europeni. Voi vreți să subjugați oamenii liberi și justiția, detestați și ideea numai, a unei țări ce nu vi se supune cu totul voinței voastre.

Voi ați îngropat Dosarul Revoluției toți anii aceștia. Toi voi ați orchestrat Mineriada și ați îngropat și Dosarul Mineriadei. Proprietățile confiscate de comuniști, adică de voi, ce trebuiau retrocedate către adevărații proprietari le-ați făcut să ajungă tot la voi. Voi sunteți cei care băteau și omorau protestatarii în 1990 în Piața Universitate, care vânau procurori și jurnaliști în epoca Năstase și care gazau oamenii din Piața Victoriei în epoca Dragnea.

Voi, prin vocea lui Șerban Nicolae, sunteți cei care îi numeau trădători pe luptătorii din munți împotriva regimului comunist, în anii '50. Trădători, așa cum ne numiți astăzi pe noi, pentru că nu vrem să renunțăm la libertatea pe care încă o mai avem.

PSD, nu sunteți victime. Voi sunteți agresorii!”, scrie Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

[cietste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel