REPLICĂ din PSD. Codrin Ștefănescu: "Iohannis se vrea SUSPENDAT. Trebuie să decidem cât mai urgent"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, a răspuns dur noilor atacuri venite din partea președintelui Klaus Iohannis, care a refuzat propunerile pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. 

„Astăzi am fost, din nou, martori la o nouă bătaie de joc din partea domnului Iohannis, pentru că asta este: o bătaie de joc. Klaus Werner își bate joc de români (...) Se vrea suspendat. Nu o să-i permitem să facă Guvernul lui pe voturile luate de PSD și ALDE de la poporul român", a spus Codrin Ștefănescu, într-o intervenție telefonică la postul Antena 3.

"Nu mai are capacitatea de a conduce. Trebuie să decidem ceva cât mai urgent. Sunt mai multe variante pe lângă cea cu suspendarea", a mai spus Codrin Ștefănescu.

Citește și: Iohannis, primele declarații din 2019. Războiul cu PSD continuă 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, respectiv Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

"Nu am formulat încă un răspuns de refuz, fiindcă asta va fi, voi refuza propunerile înaintate de prim-ministru, fiindcă aici avem şi argumente de legalitate, dar avem şi argumente de oportunitate. Echipa mea lucrează la această analiză, însă până la mijlocul săptămânii viitoare voi da publicităţii inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile făcute de prim-ministru", a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel