Regina Elizabeth, prima apariţie după izolare. A apărut călare pe un ponei, la 94 de ani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
regina angliei
regina angliei

La aproape trei luni de când s-a retras la Castelul Windsor, din cauza pandemiei de coronavirus, apar primele imagini cu Regina Elizabeth a Marii Britanii, într-o formă de invidiat, călare pe Balmoral Fern, unul dintre poneii ei din rasa Fell, transmite Mediafax.

 

Castelul Windsor este reşedinţa regală preferată a reginei, iar fotografia a fost făcută în acest weekend. Pasionată de călărie, Regina Elizabeth a II-a a fost un împătimit crescător de cai de curse de-a lungul domniei sale. Majestatea sa a fost foarte bucuroasă când a aflat că de astăzi, 1 iunie, cursele de cai vor fi reluate. Ele fuseseră anulate pe 17 martie, din cauza pandemiei.

 

Şi-a îndeplinit zilnic sarcinile oficiale

 

Pe durata carantinei, regina a continuat să să facă plimbări zilnice pe cal.  Chiar dacă s-a retras la Castelul Windsor acum 11 săptămâni, regina şi-a îndeplinit zilnic sarcinile oficiale şi a condus audienţa săptămânală cu premierul Boris Johnson prin telefon. Regina a avut două apariţii televizate în timpul blocajului. Primul discurs a avut rolul de a asigura ţara că virusul va fi învins şi că cei aflaţi în izolare „se vor întâlni din nou”, iar cel de-al doilea a avut o temă similară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel