Rectorul Universității București cere înlocuirea prodecanului de la Teologie. Acesta declarase că sexul cu prezervativ e masturbare

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Declarațiile scandaloase ale prodecanului de la Teologie nu au rămas fără urmări.

Profesorul Vasile Răducă, prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă a spus la Radio Trinitas că sexul fără prezervativ este ca masturbarea, iar femeia este gândită fără suflet.

Rectorul Universității București, Mircea Dumitru, a reacționat imeidat și a cerut înlocurirea acestuia din funcție.

"Din păcate lucrurile stau foarte urât. Ne delimităm total de aceste afirmații, nu putem să acceptăm ca un pofesor de la Universitate să facă afirmații de genul acesta și i-am solicitat decanului Facultății de Teologie Ortodoxă înlocuirea din funcția de prodecan al facultății", a declarat pentru B1.rorectorul Universității București.

De altfel, Universitatea a trasmis și un punct de vedere oficial în acest caz.

"Universitatea din București se delimitează public de declarațiile profesorului Vasile Răducă, pe care le consideră inacceptabile. 

Universitatea din București își respectă misiunea de a promova și de a susține valori și principii care să consolideze o societate democratică modernă, în care respectarea și cultivarea demnității umane și a valorilor umaniste, precum și a rolului științei în evoluția umanității reprezintă piloni fundamentali. 

Rectorul Universității din București, prof.Mircea Dumitru, i-a solicitat decanului Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” demiterea și înlocuirea prof. Vasile Răducă din funcția de prodecan al Facultății de Teologie", se spune într-un comunicat al Universității. 

"În actul sexual, femeia primește ceea ce bărbatul este dator să-i ofere. O relație firească, normală, în limitele normalului între bărbat și femeie, îi aduce femeii sănătate, altfel, ea nu este decât excitată, masturbată, pur și simplu”, a spus preotul Vasile Răducă.

Acesta este și prodecan la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, deci predă studenților astfel de aberații.

În Islam, femeia este considerată o lighioană care nu face altceva decât plăcere bărbatului. În Islam, femeia este gândită ca o ființă fără suflet(...) În utilizarea prezervativului, nu facem altceva decât, cei tineri care fac lucrul acesta, nu fac altceva decât să se masturbeze, care este o practică dezgustătoare”, a mai spus  prodecanul de la teologie la Radio Trinitas.

Pentru toate aceste afirmații haluciante, postul de radio a primit doar o somație din partea CNA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel