REACȚIA parlamentarilor de Olt, după ce Cumpănașu i-a vizat într-o plângere la Parchet: „PSD a politizat totul”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

După ce Alexandru Cumpănașu a anunțat că depune la Parchet o plângere penală împotriva tuturor parlamentarilor de Olt, pentru ca aceștia să fie audiați în legătură cu legăturile cu rețelele de crimă organizată din zonă, aceștia par să fi fost luați prin surprindere de o asemenea inițiativă. 

Cel mai cunoscut nume de pe listă, deputatul Florin Iordache, nu a dorit să stea de vorbă cu reporterii B1 TV, spunând: „Sunt plecat!”.

„Nu pot să comentez, cred ca e o aberație și nu pot să o comentez. Dacă domnul Cumpănașu are ceva informații foarte clare, foarte bine, atunci o să dăm declarații. Eu nu cunosc clanurile astea, ce văd și eu la televizor acum. Acum au apărut clanuri, până acum probabil că dacă cineva știa de ele trebuia să le scoată, inclusiv poliția să ia măsuri. Eu nu știu de nici un clan, ce am văzut și eu la televizor, deci sunt spectator sau telespectator”, a declarat Alexandru Sănescu, deputat PSD de Olt.

Citește și Alexandru Cumpănașu a EXPLODAT: „Niciun partid politic și niciun politician să nu mai folosească numele Alexandrei"

„Din păcate și pentru mine, am înțeles că domnul Cumpănașu a făcut o sesizare la Parchet în vederea anchetării tuturor parlamentarilor de Olt. În disperarea dumnealui și a familiei dânsul sare pe orice, pe oricine și nu îl condamn pentru acest lucru. Mă alătur domnului Cumpănașu, mă alătur tuturor oamenilor care doresc binele în această țară și o spun din tot sufletul, pentru că ajungem într-un moment la disperare cu atâția oameni incompetenți care sunt puși pe funcții. Modul cum ne facem serviciul, modul cum ajungem ca să ocupăm un loc de muncă fără testări serioase, lasă de dorit. Mă voi implica de la 1 septembrie în ceea ce privește acest lucru cu ocuparea fiecărui loc de muncă. Trebuie să schimbăm în totalitate legislația pentru că nu se mai poate”, a declarat Mihai Niță, deputat ALDE.

Citește și Cumpănașu va cere la Parchet audierea parlamentarilor: „Poate vreunul o să recunoască deținerea unui bar, în care sunt violate fete"

„Dacă structurile Ministerului Afacerilor Interne erau conduse de profesioniști probabil Alexandra acum ar fi fost în viață, în situația în care oamenii politici se implică în a face nominalizări la conducerea acestor structuri, oameni de casă, oameni loiali, cu siguranță intituțiile și implicit cei care sunt deserviți de aceste instituții au de suferit. Cred că parlamentul ar fi trebuit să se reunească în regim de urgență așa cum au solicitat reprezentanții Patidului Național Liberal, pentru a lua decizii și a elimina acele prevederi care au dus la intrarea în vigoare a recursului compensatoriu. Ați văzut că 18 mii sau mai bine de 18 mii de recidiviști au fost eliberați din închisori și am vazut în ultimele luni, în ultima jumătate de an că majoritatea acestor recidiviști au comis infracțiuni și au comis fapte cu iz penal. Sunt puși astfel de oameni în fruntea aproape tuturor instituțiilor deconcentrate din județ. PSD-ul a mers până acolo încât a politizat totul până la nivel de femeie de serviciu și sofer. Dacă nu ai carnet de partid, dacă nu ai umbrelă politică, dacă nu ai o cunoștință, un prieten, care să fie membru al partidului de guvernământ sau să aibe o putere de decizie în cadrul acestui partid, nu accezi la o funcție în structurile deconcetrate ale județului. Aceste aspecte, eu personal și mulți ca mine din multe județe, le-au spus. Această nenorocire a arătat incapacitatea și incompetența și lipsa de profesionalism a celor care conduc instituțiile”, a declarat liberalul Gigel Știrbu.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel