Alexandru Cumpănașu a EXPLODAT: „Niciun partid politic și niciun politician să nu mai folosească numele Alexandrei”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Niciun partid politic și niciun politician să nu mai folosească numele Alexandrei pentru diverse acțiuni sau inițiative legislative în mijlocul campaniei electorale, cu atât mai puțin fără acordul familiei, este apelul lansat de Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei răpite, violate și ucise în Caracal.

„Insa am o mare rugaminte: NICIUN PARTID POLITIC SAU POLITICIAN sa NU mai foloseasca numele Alexandrei pt diverse actiuni sau initiative legislative in mijlocul campaniei electorale!. Cu atat mai putin fara acordul familiei. Sunt convins ca deputatul care a folosit numele Alexandrei pt o initiativa legislativa a fost bine intentionat insa nu este ceea ce-si doreste familia. Din fericire este o initiativa individula si nu una asumata de PNL.

Citește și Cumpănașu va cere la Parchet audierea parlamentarilor: „Poate vreunul o să recunoască deținerea unui bar, în care sunt violate fete"

In perioada care va urma de campanie electorala ii rugam pe TOTI politicienii si TOATE partidele sa se abtina de la actiuni si initiative care sa foloseasca numele Alexandrei fara permisiunea familiei. DACA a decedat, memoria acesteia este tot ce le-a mai ramas", a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel