Răzvan Popa, ATAC dur la adresa lui Iohannis: "Ură împotriva românilor"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Răzvan Popa, europarlamentar PSD, a declarat că președintele Iohannis și-a evidențiat din nou latura de sabotor la adresa țării și de ură împotriva românilor.

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa a declarat că președintele trebuia să promulge de mult timp bugetul de stat pe 2019 și să își ceară scuze pentru faptul că a întârziat atât de mult.

"Președintele Klaus Iohannis și-a evidențiat din nou latura de sabotor la adresa țării și de ură împotriva românilor.

Iohannis mai bine ar răspunde de modul în care a PNL a ales să reprezinte România la Bruxelles, propunând oameni care nu au nicio legătură liberalismul, fiind reprezentanți ai mafiei din timpul PDL, sau figuri cunoscute doar pentru atacurile permanente la adresa României. În loc să lanseze atacuri fără sens, președintele mai bine ar spune ceva despre lista PNL, care nu este una ce poate reprezenta interesele românilor.

Președintele este singurul vinovat de întârzierea cu care Bugetul intră în vigoare și orice eventuală consecință negativă a acestei întârzieri îi este imputabilă lui Klaus Iohannis. Președintele trebuia să se scuze pentru blocarea proiectului de buget, prin atacarea la CCR și cererea de reexaminare, nu să atace gratuit Guvernul", a declarat Răzvan Popa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel