Razie în Capitală: Poliția a dat aproape 200 de AMENZI în trei ore și a reținut 42 de permise

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Brigada Rutieră a dat, miercuri, aproape 200 de amenzi în trei ore și a reținut 42 de permise. Printre alții, au fost sanționați șoferi care nu au dat prioritate pietonilor.

Razia a avut loc miercuri între orele 10.00-13.00, tematica fiind combaterea principalelor cauze de producere a accidentelor rutiere grave din București, respectiv neacordarea de prioritate pietonilor și vehiculelor.

Astfel, în cele trei ore, Brigada Rutieră a dat 196 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 54.600 lei și a reținute 42 permise de conducere, cele mai multe pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului public (34), respectiv pentru neacordarea de prioritate vehiculelor (4) și nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric (3).

În jurul orei 11.20, un bărbat în vârstă de 68 de ani a condus un autoturism pe str. Dristorului și nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului public. Șoferul a fost sancționat cu amenda de 580 lei, iar ca masura complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 30 zile.

În jurul orei 10.20, un bărbat în vârstă de 42 de ani a condus un autoturism pe Șos. Mihai Bravu și nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar in travesarea drumului public. Acesta a fost sancționat cu amendă de 580 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 30 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel