Război dintre două clanuri din România, în centrul luxos al Munchenului: Zeci români s-au atacat între ei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Haos pe Maximilianstraße, în centrul Munchenului: două clanuri de români s-au atacat reciproc cu cuțite și macete joi seara. Un bărbat de 28 de ani a fost arestat. El este cercetat pentru tentativă de omor prin imprudență. 

Orașul și-a arătat cea mai urâtă față: Pe Maximilianstraße, vizavi de hotelul de lux Vier Jahreszeiten, violențele au escaladat joi seara între două familii numeroase.

Un război între clanuri a făcut ravagii în centrul loxos al Munchenului. 20 de români s-au atacat între ei: cu macete, cuțite, cu șurubelnițe și tot ce aveau la îndemână. Poliția relatează că a găsit asupra participanților și în mașinile lor "arme albe și periculoase". În cazul înjunghierii au existat trei suspecți, toți fiind răniți. Unul dintre ei, un tânăr de 28 de ani, a fost arestat. El este cercetat pentru tentativă de omor prin imprudență.

Război dintre două clanuri din România, în centrul luxos al Munchenului

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Sven Müller, arestarea individului de 28 de ani are legătură cu un alt tânăr, de 22 de ani, care a trebuit să fie transportat la spital cu răni grave de cuțit în partea superioară a corpului. În total, șapte persoane implicate au fost rănite, patru dintre ele fiind internate în spitale, inclusiv alți doi suspecți (49 și 56 de ani). Potrivit lui Müller, cei doi au același nume de familie. Acesta este unul dintre multele semne de întrebare care planează asupra evenimentelor de joi seara.

A doua zi, existau numeroase indicii că cele două clanuri au stabilit să se întâlnească în centrul orașului sau pe străzile laterale în jurul orei 20.30. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost încă dovedit. Poliția a desfășurat mai mult de 15 patrule în timpul operațiunii de amploare și a luat datele personale a 50 de participanți și martori, relatează tabloidul TZ.de.

Zeci români s-au atacat între ei cu cuțite, macete și șurubelnițe

 

Poliția nu a putut stabili de ce s-au atacat reciproc cele două familii, care provin probabil din comunitatea romă. Brigada de omucideri a preluat ancheta, care include activități criminalistice, cum ar fi prelevarea de probe de pe obiecte și vehicule. Au început primele interogatorii.

"Contextul infracțiunii și posibila implicare a unor persoane individuale în înfracțiune trebuie încă să fie clarificate în detaliu", a declarat poliția. Un lucru este sigur: Majoritatea persoanelor implicate sunt bărbați, doar două femei au fost implicate în înjunghiere. Aceasta amintește de războiul între bande din Milbertshofen, în care un irakian (18 ani) a murit la mijlocul lunii martie.

La acel moment, toți cei implicați aveau multiple dosare penale. Rămâne de văzut dacă acest lucru este valabil și pentru cuțitarii de pe Maximilianstraße.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel