Râuri de lacrimi, astăzi, la înmormântarea copiilor de trei ani, care au murit în incendiu, după ce mama lor îi lăsase singuri 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Au curs râuri de lacrimi astăzi la înmormântarea celor trei copii care au murit în incendiul din Sectorul 5 din București. Tatăl, aflat la muncă în Germania, s-a întors pentru a luat parte la ceremonie. 

Mama celor trei copii este cercetată în continuare de autorități pentru neglijență, după izbucnirea incendiului. Aceasta nu era acasă, deși oamenilor legii le-a declarat inițial altceva. Femeia a ajuns prea târziu pentru a-i mai putea salva pe cei trei copii.

Tatăl, aflat la muncă în Germania s-a întors pentru a fi alături de cei trei copii, pe ultimul lor drum. Ceremonia organizată a fost una plină de tristețe, dar cu mare fast, părinții plătind trăsuri cu coroane imense, cu pozele copiilor. Trăsurile au tras toate aceste aranjamente. Sute de oameni au participat la înmormântare. 

"Mi se pare ceva tragic. Nici nu pot să realizez. Nu știu ce e în sufletul oamenilor ăstora. Să înmormântezi trei copii deodată... Nu se poate așa ceva. Erau singurii și toți trei odată este durere mare," a spus o femeie care a asistat astăzi la înmormântare. 

"Este o foarte mare tragedie. Tatăl era plecat în Germania, iar oamenii ăștia au avut bani. Noi venim cu tot ce trebuie pentru morții noștri. Oamenii au suportat absolut toată cheltuiala,"a spus o vecină, care a fost impresionată de organizarea înmormântării.

Copiii din Sectorul 5 ar fi putut fi salvați. Mama este cercetată

Cei trei copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani au murit, marți dimineață, pe data de 31 ianuarie, în urma unui incendiu izbucnit într-o locuință din Sectorul 5.

Pompierii au fost chemați în jurul orei 5.35 să stingă un incendiu produs la o locuință din str. Surduc, Sectorul 5.

„Primele echipaje de intervenție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate 3 victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.

Mama a fost audiată ore în șir, timp în care anchetatorii au reușit să afle detalii esențiale în achetă, cum ar fi și acela că femeia nu se afla acasă în momentul izbucnirii incendiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel