Răsturnare de situație în cazul dispariției Andreei în Italia: „Am văzut-o plecând“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Potrivit emisiunii Chi l'ha visto? difuzată ieri seară pe Rai 3, există un zvon care trebuie verificat, potrivit căruia Andreea Rabciuc, românca de 27 de ani dispărută de aproape 2 luni, a fost văzută urcând într-o mașină neagră. "Am văzut-o plecând", spune o martoră.

Cercetările continuă în cazul dispariției Andreei Rabciuc, femeia de 27 de ani care a dispărut în urmă cu două luni la Jesi, după o seară petrecută alături de două prietene și de iubitul ei, Simone Gresti, care în prezent este singura persoană cercetată pentru răpire.

Potrivit relatărilor din emisiunea Chi l'ha visto? difuzată în aseară de RAI 3, ar fi vorba de o indiscreție de ultimă oră, care nu a fost încă verificată, potrivit căreia fata ar fi fost văzută urcând într-o mașină neagră în apropierea unei benzinării.

Răsturnare de situație în cazul dispariției Andreei în Italia: „Am văzut-o plecând“

 

Anchetatorii se concentrează însă în continuare asupra fermei unde Andreea ar fi participat la o petrecere în noaptea dinaintea dispariției sale, pe 12 martie. Proprietarul imobilului care a fost confiscat, Francesco, a povestit pentru Chi l'ha visto? ce a văzut înainte ca fata să dispară. "Toți ochii sunt ațintiți asupra acestei caravane", a declarat el în cadrul emisiunii Rai 3, "dar ceea ce trebuie înțeles este ce s-a întâmplat după aceea, unde și cu cine a plecat.

"Am văzut-o plecând cu ochii mei", a adăugat Francesco, "am văzut-o mergând singură în direcția Jesi. Nu știu dacă era cu cineva. Dacă s-ar fi întors, aș fi observat, lăsasem poarta deschisă. Tot ce știu este că Simone a mai stat aici o vreme, a fost în fața caravanei și apoi a plecat și el. De îndată ce a plecat, nimeni nu a mai căutat-o. Am rămas în rulotă. Am văzut-o pe Simone duminică după-amiază la bar, am crezut că s-au certat. Apoi, în zilele următoare, am căutat-o în fermele de vizavi", a afirmat el.

Ultimele rapoarte despre dispariția Andreei

 

Până în prezent, Andreea Rabciuc ar fi fost văzută la Roma, lângă parcările Lidl din zona Magliana. Cetățenii susțin că o tânără cu părul albastru a fost văzută în compania altor fete.

O a doua observare a sosit de la Milano, în zona Rho Fiera. Iar o altă raportare a venit de la Ancona, unde o fată asemănătoare cu tânăra de 27 de ani ar fi fost remarcată lângă Galeria Doric. În așteptarea unor noi vești, verificările de către poliție continuă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel