Răsturnare de situație în cazul bărbatului din Spania care a spus că a fost 35 de ani în comă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Manel Monteagudo, bărbatul care a atras atenția întregii lumi săptămâna aceasta, după ce a povestit că s-a trezit dintr-o comă care a durat 35 de ani, a recunoscut că a mințit. 

Adevărul a ieșit la iveală după ce mai mulți reporteri au pus cap la cap informațiile și unele dintre ele erau contradictorii.

Hotărâți să afle care este realitatea, jurnaliștii au mers la el acasă. La vederea lor, bărbatul i-a agresat și a mărturisit că nu a fost niciodată în comă.

Până la urmă, bărbatul și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

„Ar fi trebuit să mă opresc înainte ca lucrurile să scape de sub control. Îmi asum toată vinovăția”, a spus el la un post de televiziune din Spania, potrivit Marca.com, titrează Digi24.

Răsturnare de situație în cazul bărbatului din Spania care a spus că a fost 35 de ani în comă

 

Singura parte adevărată din poveste este că într-adevăr, a suferit un accident acum cu 35 de ani, în urma căruia a rămas cu sechele.

„Nu am fost niciodată în comă. Este adevărat că am căzut de la șase metri înălțime și am fost internat în spital,” a spus el.

Monteagudo le-a povestit jurnaliștilor că are încă probleme după accident.

„Ce s-a întâmplat cu adevărat? Din cauza accidentului, în fiecare zi, timp de 35 de ani, am leșinat de 14-16 ori pe pe zi. Aș vrea, și o spun din toată inima, să fi fost în comă. Așa nu i-aș fi dat atâtea bătăi de cap soției mele,” a spus el.

Vezi și: Spania. Manel a stat 35 de ani în comă. Incredibila poveste a bărbatului care a adormit la 23 de ani și s-a trezit la 58: „Nu, acesta nu sunt eu!” - VIDEO

Manel Monteagudo a povestit, în primă fază, că ar fi intrat în comă în anul 1979, după ce a căzut de la înălțime, pe nava comercială germană pe care lucra. Bărbatul avea atunci doar 23 de ani. S-a trezit din comă în 2014, iar soția lui mereu și-a păstrat speranța: „I-au spus că în orice zi puteam să mă trezesc sau să mor”.

„1979 este anul în care Manel Monteagudo a suferit un accident care l-a lăsat în stare vegetativă timp de 35 de ani, relatează într-un lung material elmundo.es. Manel a început să lucreze ca marinar la vârsta de 14 ani. Mai întâi în sudul Africii, apoi în marina comercială spaniolă și la vârsta de 17 ani s-a mutat în Germania în căutarea unor condiții economice mai bune. Înrolat pe o navă comercială germană care a părăsit Bremen, lângă Basra (Irak), Manel a căzut de la o înălțime de șase metri, lovindu-se la cap și căzând în comă. Era 28 februarie 1979, ziua în care el avea 23 de ani“, suna povestea emoționantă a acestuia.

[Citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel