Război în PSD. Teodorovici a EXPLODAT la adresa lui Cozmin Gușă

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Eugen Teodorovici şochează nu explicaţiile oferite după acea replică obscenă din comisia de specialitate unde era audiat Florin Cîţu, propus de PNL pentru funcţia de ministru de Finanţe. 

După ce iniţial ar fi negat în faţa reporterilor că a spus: "îmi plac c**vele, dar nu în politică!", ministrul demis al Finanţelor a fost contactat de postul Digi24 pentru a spune la cine s-a referit.

"E o metaforă. Nu mă refeream la faptul că îmi plac ..., ci că îmi doresc ca în politica din România să nu mai fie astfel de caractere".

Acesta a spus apoi că se referea şi la persoane care fac parte chiar din propriul partid, mai exact, despre "ultimele achiziții făcute de PSD".

Citeşte şi: Teodorovici RECIDIVEAZĂ în limbaj obscen, chiar în Parlament: "Îmi plac C**VELE, dar nu..."

"Lumea pesedistă se întreabă de ce au fost făcute astfel de achiziții care nu ne onorează, pentru că sunt persoane care au criticat PSD", a spus Teodorovici, la Digi24.

Moderatoarea a întrebat dacă este cumva vorba despre acţionarul postului Realitatea TV, Cozmin Guşă, care a intrat în PSD ca simplu membru. Răspunsul ministrului demis a fost: "Dacă așa îl cheamă, el este. Îmi doresc ca în România să nu mai existe astfel de politicieni", a mai precizat Teodorovici, la acelaşi post de televiziune.

Declaraţia scandaloasă a fost, însă, făcută, în cadrul comsiei de specialitate din Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel