Rareş Bogdan, REPLICĂ pentru ALDE: „Normal ca nu le convine”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Eurodeputatul Rareş Bogdan a fost acuzat de membrii ALDE de tendinţe totalitare întrucât vrea intezicerea traseismului politic.

Prim-vicepreşedinte al PNL le-a răspuns, astăzi, celor din Opoziție precizând faptul că va susține în continuare interzicerea traseismului politic pe care îl consideră „un adevarat CANCER politic”.

„Sustin in continuare ca un adevarat CANCER politic al Romaniei este TRASEISMUL POLITIC. Normal ca nu le convine celor din Alde, sunt un partid format din oameni care au fugit, atunci la constituire dar si ulterior, buna parte dintre senatorii si deputatii lor au intrat pe listele altor partide in Parlament, din alte 3 partide.

Da, sustin in continuare interzicerea TRASEISMULUI politic, pleci, mai ales daca esti votat pe lista unui partid politic, ca deputat, senator, europarlamentar ITI pierzi automat mandatul castigat pe lista acelui partid. Asa mi se pare normal, si spun asta oricat de mult voi fi atacat. Da, sustin introducerea mandatului IMPERATIV la deputati, senatori, primari, europarlamentari”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel