Rareș Bogdan, REACȚIE după ce PSD a anunțat că îi face PLÂNGERE PENALĂ: „Ne urcăm cu picioarele pe ei!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacționat după ce PSD a anunțat că va depune plângere împotriva sa, pentru că ar fi pus în pericol securitatea națională prin declarațiile sale referitoare la rectificarea bugetară.

„I-am demascat si sunt disperati! Florine, ne urcam pe ei pana ii scoatem din Palatul Victoria! De urechi si cu picioare in fund, asa merita!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

Citește și PSD, PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Rareș Bogdan și Florin Cîțu

Și Florin Cîțu a reacționat după anunțul PSD susținând faptul că așa va avea posibilitatea să meargă „în interesul finanțelor publice, cu un procuror de mână, și să arăt unde s-a furat”.

„Perfect. Vă dați seama că este pentru prima oară acum, când voi avea posibilitatea să merg în interesul finanțelor publice, cu un procuror de mână, și să arăt unde s-a furat, cum s-a furat și cum s-au măsluit datele. Până acum, de fiecare dată când am cerut acces la informații sau să facem un audit transparent, nu am fost lăsați. De data aceasta vom merge cu procurorii de mână și vom arăta exact unde s-a furat și cum au falsificat datele", a spus Florin Cîțu la B1 TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel