Rareş Bogdan: PSD va dispărea din istorie

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

PSD-ALDE împiedică convocarea unei sesiuni extraordinare pentru înființarea unei comisii parlamenatre de anchetă pentru violențele Jandarmeriei din 10 august.

Rareș Bogdan a declarat că PSD nu înțelege că ”epoca partidului unic a trecut” și că nu înțelege sistemul democratic, iar pentru lucrul ăsta va fi sancționat în alegerile următoare.

”PSD dovedește în continuare că este un partid retrograd, care nu înțelege sistemul democratic și care încearcă, cu fiecare zi ce trece, să transforme România într-o autocrație. Probabil au nostalgia partidului unic, de pe vremea străbunicilor, bunicilor și părinților lor, și își închipuie că pot să facă orice. Eu îi informez că societatea civilă din România s-a trezit, că există presă internațională independentă și există cel puțin câteva partide în România, începând cu PNL și continuând cu USR, PMP și platforma lui Dacian Cioloș, care se vor opune cu toate forțele transformării României într-o autocrație. Epoca partidului unic a trecut.

PSD trebuie să se trezească sau va dispărea din istorie. Să se uite la ultimul sondaj de opinie și să se gândească cum au reușit să ajungă într-un an și jumătate de la scorul de 46% la 25% în opțiunile electorale", a spus Rareş Bogdan pentru psnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel