Rareş Bogdan: PNL va obţine un scor ISTORIC la alegeri, Moldova nu va mai fi dominată de roşu

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, că la alegerile locale PNL va obţine "un scor istoric" şi pentru prima dată în istoria postdecembristă, Moldova "nu va mai fi dominată de roşu".

"Veţi vedea la alegerile locale că galbenul va fi predominant pentru prima dată în 30 de ani. Va fi un scor istoric al PNL la aceste alegeri, iar Moldova nu va mai fi dominată de roşu. Vă dau înregistrat, va fi pentru prima dată când Moldova nu va mai fi dominată de roşu la alegerile locale, caz unic în istoria postdecembristă", a spus eurodeputatul PNL Rareş Bogdan.

Eurodeputatul a admis că la Vaslui ar putea exista "surprize neplăcute", menţionând că situaţia ar fi fost alta dacă ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru ar fi decis să candideze la locale.

"Avem o problemă. Deşi din punct de vedere strategic - poltic nu ar trebui să spun asta, dar fiind un om foarte sincer care încă uneori am apucăturile de jurnalist, recunosc că încă situaţia de la Vaslui este una complicată deşi Mitică Buzatu ar trebui îngropat pur şi simplu politic. Acolo putem avea surprize neplăcute. E singurul loc unde mă aştept la surprize neplăcute şi doar pentru că Nelu Tătaru a ales să stea să îşi facă o treabă de ministru foarte bine. (...) Dacă acolo candida Nelu Tătaru, Mitică Buzatu era aruncat la lada de gunoi a istoriei", a mai spus eurodeputatul Rareş Bogdan, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel