Rareș Bogdan: Pesediștii îi consideră huligani pe toți cei care nu închid ochii la potlogăriile lor

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Europarlmentarul liberal Rareș Bogdan a recționat dur la știrea că președintele unui partid care pretinde că îi reprezintă pe românii din diaspora , Constantin Ciprian Manoliu, îi atacă violent pe cei care au participat la mitingul din 10 august din Piata Victoriei. Rareș Bogdan scrie că pesediștii îi consideră huligani pe toți cei care nu închid ochii la potlogăriile.

"Pesediștii îi consideră huligani pe toți cei care nu închid ochii la potlogăriile lor, pe toți cei care vor o justiție independentă și cer competență în funcțiile publice, nu amante, nepoți și fini. Oameni onești, nu hoți. Cei care vor o Românie normală trebuie vânați pe străzi, umiliți, marginalizați - aceasta e filosofia PSD. Iar Diaspora e considerată cel mai mare dușman, căci de acolo le-a venit ghilotina. Dar ei insistă. Măi dragă, ați fost pulverizați la vot, ce mai vreți, să cădeți în penibil, ca Tăriceanu, și să nu treceți de 5%?", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Intr-o postare pe Facebook, Manoliu afirma că „adevărații promotori ai protestului de anul trecut și ai celui de ieri au fost partidele de opoziție sub comanda serviciilor, cu executanți înregimentati în #rezist. (...) Primul beneficiar al evenimentelor din 10 august 2018 a fost Rares Bogdan care a ridicat valul de ură prin mistficare, manipulare, dezinformare crasă si incitare la violențe după care, prin abila viclenie de parvenit în afirmare, a încalecat acel val care l-a dus direct în Parlamentul European.”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel