Rareş Bogdan, pace cu Orban după episodul de la Cotroceni: "Nu sunt nici supărat, nici jignit"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareş Bogdan susţine că a lămurit cu şeful PNL episodul de săptămâna trecută, când europarlamentarul nu a fost prezent la semnarea pactului dintre preşedintele Klaus Iohannis şi partidele din Opoziţie.

Rareş Bogdan susţine că nu este supărat sau jignit de faptul că nu a fost şi el invitat la Cotroceni.

"Am avut o discuţie cu preşedintele PNL. Am lămurit cu Ludovic Orban. Mi-a spus 'Rareş, nu a fost o chestiune de negociere, a fost o chestiune de reprezentare'. Am lămurit acest lucru pe parcursul unei discuţii de două ore la o masă pe care am luat-o împreună vineri după-amiază. Nu sunt nici supărat, nici jignit de asta", a declarat Rareş Bogdan pentru stiripesurse.ro.

Europarlamentarul a atras, însă, atenţia, că el a adus cele mai multe voturi PNL-ului în această campanie.

"Eu vreau doar ca voturile care au venit - şi ştiu foarte bine din măsurători şi din reacţii că au venit şi datorită prezenţei mele pe listă, şi nu puţine procente ci destul de multe - eu nu vreau pentru mine, nu am un orgoliu personal, dar vreau ca oamenii care au votat şi care ştiu că trebuie să fie reprezentaţi şi care şi-au pus anumite speranţe prin intermediul persoanei mele şi a votului pe care mi l-au acordat mie pe lista PNL să nu se simtă dezamăgiţi şi de aceea poate reacţia mea a fost ceva mai critică", a declarat Rareş Bogdan pentru aceeaşi sursă.

Săptămâna trecută europarlamentarul a vorbit la România TV despre absenţa sa de la semnarea pactului: "Eu am fost bun în campanie, asta e. Nu contează, mergem înainte".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel