Rareş Bogdan: "INFRACTORULE, cât costă cartofii? Ai văzut aprozare la FORTALEZA?"

Andreea Cosma / 11 mar 2019, 22:24 Salveaza PDF Comentarii

Rareş Bogdan revine cu un nou mesaj usturător la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, în urma discursului său legat de reînfiinţarea aprozarelor româneşti. Jurnalistul a declarat în emisiunea sa că "Liviu Dragnea nu ar recunoaşte un aprozar nici dacă s-ar împiedica de unul" şi că guvernarea PSD-ALDE a distrus economia românească, ideea aprozarului fiind una apărută la disperare.

"Domnul Dragnea vrea să ne ducă la aprozar. El nu ar recunoaşte un aprozar nici dacă s-ar împiedica de unul.

Apropo, INFRACTORULE, ştii cât e kilogramul de cartofi? Peste 3 lei. Acum 14 luni era 1,50 lei. Datorită proastei guvernări, guvernării varză pe care o face Liviu Dragnea cu Călin Popescu Tăriceanu, cartofii au crescut de la 1,50 lei la 3 lei. Un pachet de unt e 9 lei", a spus Rareş Bogdan în deschiderea emisiunii "Jocuri de Putere".

 

"A văzut aprozare la Fortaleza?"

 

"Aprozare... aprozare pentru tot poporul. Unde a văzut Dragnea aprozare? La Fortaleza? În domeniul de lux unde şi-a petrecut vacanţele alături de cartelul Tel Drum? Gândiţi-vă că Liviu Dragnea sigur nu a văzut în copilărie aprozare pentru că, de obicei, miliţienii luau. Ei nu mergeau să cumpere nimic. El nu ştie ce e o coadă", a mai declarat Rareş Bogdan în emisiunea sa de la Realitatea TV.

 

"Dragnea e disperat"

 

Jurnalistul a amintit şi mesajul transmis de prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care susţine că dacă nu aderam la UE, ţara noastră ar fi avut soarta Ucrainei. De asemenea, strategia aprozarelor, susţine rareş Bogdan, este o strategie disperată a şefului PSD.

"Dacă nu înţelegeţi semnalul domnului Timmermans din seara asta, în care România putea fi o altă Ucraină, poate veţi înţelege amintindu-vă de nişte cozi pe care dumneavoastră le-aţi trăit în urmă cu 30-32 ani. Acolo vrea să îi ducă pe români Liviu Dragnea, la coadă la aprozar, la coadă la pâine, la coadă la carne, la cartelă. Asta e strategia lui pentru europarlamentare: aprozare. Pentru că a făcut varză economia României. În doi ani de zile a făcut varză economia şi acum ne minte cu aprozare. Şi o face pentru că e disperat", a mai declarat jurnalistul Rareş Bogdan în editorialul emisiunii sale.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24