Rareş Bogdan: "INFRACTORULE, cât costă cartofii? Ai văzut aprozare la FORTALEZA?"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareş Bogdan revine cu un nou mesaj usturător la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, în urma discursului său legat de reînfiinţarea aprozarelor româneşti. Jurnalistul a declarat în emisiunea sa că "Liviu Dragnea nu ar recunoaşte un aprozar nici dacă s-ar împiedica de unul" şi că guvernarea PSD-ALDE a distrus economia românească, ideea aprozarului fiind una apărută la disperare.

"Domnul Dragnea vrea să ne ducă la aprozar. El nu ar recunoaşte un aprozar nici dacă s-ar împiedica de unul.

Apropo, INFRACTORULE, ştii cât e kilogramul de cartofi? Peste 3 lei. Acum 14 luni era 1,50 lei. Datorită proastei guvernări, guvernării varză pe care o face Liviu Dragnea cu Călin Popescu Tăriceanu, cartofii au crescut de la 1,50 lei la 3 lei. Un pachet de unt e 9 lei", a spus Rareş Bogdan în deschiderea emisiunii "Jocuri de Putere".

 

"A văzut aprozare la Fortaleza?"

 

"Aprozare... aprozare pentru tot poporul. Unde a văzut Dragnea aprozare? La Fortaleza? În domeniul de lux unde şi-a petrecut vacanţele alături de cartelul Tel Drum? Gândiţi-vă că Liviu Dragnea sigur nu a văzut în copilărie aprozare pentru că, de obicei, miliţienii luau. Ei nu mergeau să cumpere nimic. El nu ştie ce e o coadă", a mai declarat Rareş Bogdan în emisiunea sa de la Realitatea TV.

 

"Dragnea e disperat"

 

Jurnalistul a amintit şi mesajul transmis de prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care susţine că dacă nu aderam la UE, ţara noastră ar fi avut soarta Ucrainei. De asemenea, strategia aprozarelor, susţine rareş Bogdan, este o strategie disperată a şefului PSD.

"Dacă nu înţelegeţi semnalul domnului Timmermans din seara asta, în care România putea fi o altă Ucraină, poate veţi înţelege amintindu-vă de nişte cozi pe care dumneavoastră le-aţi trăit în urmă cu 30-32 ani. Acolo vrea să îi ducă pe români Liviu Dragnea, la coadă la aprozar, la coadă la pâine, la coadă la carne, la cartelă. Asta e strategia lui pentru europarlamentare: aprozare. Pentru că a făcut varză economia României. În doi ani de zile a făcut varză economia şi acum ne minte cu aprozare. Şi o face pentru că e disperat", a mai declarat jurnalistul Rareş Bogdan în editorialul emisiunii sale.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel