Rareş Bogdan, după ce s-a scris că face alianță cu PSD: „Un om de dreapta nu se aliază cu unii cu care nu-şi poate face cruce”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a răspuns astăzi reacţiilor negative, potrivit cărora se aliază cu PSD prin susţinerea publică arătată lui Carmen Avram, afirmând că este exclus acest lucru, dar la Bruxelles euroaleşii trebuie să fie uniţi în interesul ţării.

„Niciodată un om de dreapta nu poate să se alieze cu unii cu care nu-şi poate face nici cruce. Cu stânga nici cruce nu poţi. (...) Dar înainte de PNL, USR, UDMR, suntem români la Bruxelles. Noi reprezentăm interesul naţional, este un termen sănătos. Interesul României este al tuturor agricultorilor români, al cetăţenilor români. Atâta timp cât în comisia de agricultură avem doi membri – Motreanu şi Buda- este normal să colaborăm şi cu Dacian Cioloş şi cu ceilalţi colegi. Să intre cât mai mulţi din cei 32 de colegi în comisia de agricultura pentru a putea susţine interesele agricultorilor români", a declarat Rareş Bogdan, la România TV, potrivit Mediafax.

Declaraţia vine în contextul în care au apărut mai multe reacţii negative după ce europarlamentarul PNL a afirmat că o va susţine, alături de colegii din comisia de agricultură, pe Carmen Avram, europarlamentar PSD.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel