EXCLUSIV  Rareș Bogdan, candidatul PNL la alegerile prezidențiale? Burdușa: "E posibil" 

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan ar putea intra în cursa pentru alegerile prezidențiale, nefiind exclusă această variantă în acest moment, a declarat, miercuri, vicepreședintele PNL Italia Ovidiu Burdușa, la interviurile ȘtiriDiaspora.

Rareș Bogdan ar putea fi surpriza scoasă de PNL din joben pentru alegerile prezidențiale din 2024, potențialul său politic fiind neexploatat la maximum în acest moment. 

Ovidiu Burdușa, vicepreședintele PNL Italia și fostul șef al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, a fost invitat miercuri, 13 aprilie, la interviurile ȘtiriDiaspora. Întrebat dacă Rareș Bogdan ar putea fi o "surpriză scoasă din joben" înainte alegerile prezidențiale din 2024, Burdușa a răspuns că este "posibil", limitându-se însă doar la a preciza că "în politică este posibil orice".

Rareș Bogdan, mandat plin la conducerea PNL Diaspora?

 

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan va candida pentru un mandat plin ca președinte al PNL Diaspora.

"Din ce știu eu, va candida pentru un mandat plin la conducerea PNL Diaspora, mai ales că își dorește să câștige încă un mandat de europarlamentar în 2024. Din punctul meu de vedere, poate fi sprijinit de această organizație. Mie mi-ar plăcea să-l văd ca secretar general al organizației PNL Diaspora și pe Robert Sighiartău, care a fost alături de noi", a spus Ovidiu Burdușa.  

Președintele partidului, candidat la prezidențiale

 

Octavian Burdușa este de părere că "ar fi corect" ca președintele partidului să fie cel care candidează la alegerile prezidențiale.

"Așa ar fi corect pentru că puterea trebuie concentrată în mâna unui singur om, astfel încât să nu existe scuze în momentul în care ai nevoie de o numire politică sau de asumarea unei responsabilități", mai spune Burdușa.

[citeste si]   

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel