Rareş Bogdan, SCANDAL la Digi 24, cu un membru ALDE: "Chiar nu vă e RUŞINE?"

Andreea Cosma |
Data publicării:
captura video Digi 24
captura video Digi 24

Discuţie aprinsă între vicepreşedintele ALDE Bihor, Dorin Corcheş şi Rareş Bogdan, în timpul emisiunii "24/7", la Digi 24. Cei doi politicieni s-au contrat dur pe mpsurile de guvernare luate de PSD-ALDE şi s-a lăsat cu reproşuri acide.

"Dorin Corcheş: Nimeni sau cel puţin eu, niciodată nu am afirmat că în România curge lapte şi miere. Ştiu cu cât efort s-au făcut unele corecţii. Dar să vii să spui că toată guvernarea este catastrofală şi să te lamentezi de faptul că PSD-ALDE a distrus România, sistemul medical, sistemul de învăţământ, în condiţiile în care colegii domniei dvs, stimate Rareş Bogdan, în 2009, cu primarul de la Cluj premier, au închis spitale şi au lăsat oamenii pe targă în faţa unităţilor sanitare, au tăiat 25% din veniturile tuturor bugetarilor. Au vrut să taie pensiile recâştigate de români. Noroc ca cineva nu i-a lăsat. Să vii astăzi cu o astfel de poziţie eu cred că e prea mult şi spune multe de calitatea fiecăruia. Nu am spus că în România e lapte şi miere, sunt foarte multe lucruri de făcut. Dar de aici până a duce discuţia în zona în care această guvernare e catastrofală, care a făcut câteva corecţii pentru români, cred că e cale lungă.

Rareş Bogdan: Corecţiile făcute au fost în special preocuparea specială a aceste guvernări pentru infractori şi pentru salvarea infractorilor.

Dorin Corcheş: Da, stimate domn! Doctorii care au salarii corecte sunt infractori, profesorii cu salarii mărite sunt infractori. Stimate domn, vă auziţi ce spuneţi?

Rareş Bogdan: V-aţi bătut joc prin faptul că aţi crescut toate utilităţile. A crescut extrem de mult cheltuiala zilniciă, preţul coşului zilnic este mult mai mare. Dumneavoastră trăiţi în România sau trăiţi în altă ţară? Dvs îmi spuneţi mie că aţi săvârşit nu ştiu cât la sută din programul de guvernare, când aţi promis 2 000 de creşe şi aţi făct trei, când avem încă undeva la 4 600 de şcoli cu toalete în curte? Chiar nu vă este ruşine? V-au arătat românii acum două luni de zile la vot că nu îi mai puteţi minţi. Partidul din care faceţi parte nu a făcut nici 4% pentru că lipsa de credibilitate a liderilor acestui partid este covârşitoare", a conchis Rareş Bogdan, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel