Rareş Bogdan, revoltat: "Absolut şocant! De Covid mai scăpăm, însă de asta..."

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareş Bogdan reacţionează în cazul gradului ridicat de poluare în Capitală, după un puternic incendiu de vegetaţie.

"Azi noapte a fost absolut de nerespirat aerul din Bucuresti, de Covid mai scapam, insa de poluarea aceasta cu mare greutate. Cand nu arde pacura veche de pe la nu stiu ce Cet, arde o veche ferma de porci si vegetatia din jur, pentru ca niste dobitoci se cred pe vremea lui Mircea cel Batran sau Stefan cel Mare. Sa ai asemenea poluare cu o circulatie a masinilior redusa cu mai bine de 99% este absolut socant. Un oras fara industrie grea, fara trafic rutier (cum este Bucurestiul in aceste ziel) si totusi extrem de poluat, este ceva ce cu greu poti intelege", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii ilfoveni s-au sesizat din oficiu în cazul unui incendiu în apropiere de Periş şi au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru distrugere din culpă, infracţiuni privind protecţia mediului, informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

"La data de 8 aprilie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin Sistemul de Urgenţă 112 cu privire la faptul că se simte un miros intens de fum în zona localităţilor Otopeni şi Snagov. În temeiul sesizărilor, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Ilfov şi echipaje ISUBIF, pentru efectuarea de verificări, stabilindu-se faptul că poluarea provine de la un incendiu de vegetaţie izbucnit pe un câmp din apropierea localităţii Periş", arată sursa citată.

Urmărirea penală este supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel