Rareş Bogdan, despre TENSIUNILE din PNL: "E ca într-o CĂSNICIE"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Şedinţa Biroului Executiv al PNL s-ar fi lăsat cu scnadal, spun surse citate de media, după ce Violeta Alexandru, consilierul preşedintelui PNL, a fost propusă de Ludovic Orban în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti. Rareş Bogdan a refuzat să comenteze tensiunile din interior, dar a spus că este "ca într-o căsnicie", iar partidul a ieşit unit.

"Rareş Bogdan: Nu voi vorbi nimic despre ce s-a întâmplat în interior. E ca într-o casă, într-o căsnicie, o relaţie. Nu e întotdeauna soarele sus pe cer, dar cu toate astea, în afara uşii, nu este nimic. Nu trebuie să vorbim despre asta. S-au spus lucruri dure, s-au spus lucruri clare. Important este că am ieşit uniţi din interior şi nu detzbinaţi.

Jurnalist: Vorbeaţi despre crocodili şi şobolani.

Rareş Bogdan: Să ştiţi că sunt.

Juralist: Cineva vorbea la PSD despre antilope.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, în CULMEA FERICIRII: "A venit Prințesa lui tata"

Rareş Bogdan: Văd lumea mai frumos. Eu vâd în Bucurelşti ceva mai dezastruos, după modul î care e admnistrat Bucureştiul. 

Jurnalist: Consideraţi că ar fi fostmai bine să vă bateţi cu aceşti crocodili şi şobolani...

Rareş Bogdan: Mă voi bate în continuare păentru că cred că cei şase primari de sector şi primarul general trebuie să plece de urgenţă pentru sunt o calamitate pentru acest oraş. Niciodată acest oraş nu a avut o adminsitraţie mai pşroastă decât în ultimii trei ani de zile. Trebuie să plece de urgenţă pentru că sunt un pericol pentru bucureştean", a mai spus europarlamentarul după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Violeta Alexandru a fost desemnată preşedinte interimar al PNL Bucureşti de către liderul PNL, Ludovic Orban, în ciuda celor 622 de liberali care au semnat o scrisoare de susţinere pentru Rareş Bogdan în această funcţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel