Violeta Alexandru, noul preşedinte al PNL Bucureşti

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Consiliera lui Ludovic Orban, Violeta Alexandru, a devenit președintele PNL București. 

 Violeta Alexandru, propusă de Ludovic Orban, este noul preşedinte al PNL Bucureşti. Ea a fost aleasă de Biroul Executiv în funcția de președinte interimar al PNL București cu 21 de voturi ”pentru”, 2 voturi ”împotrivă” și 2 abțineri.

Violeta Alexandru a fost ministru pentru Dialog social în Guvernul Cioloş. 

Ludovic Orban, președintele PNL, a propus-o marți în ședința conducerii partidului pe Violeta Alexandru în funcția de președinte al PNL București. Propunerea vine după demisia lui Cristian Bușoi de la șefia organizației, în urma rezultatelor slabe de la europarlamentare. 

Rareş Bogdan, înainte de a intra la şedinţa PNL a declarat că: „Dacă ar fi Violeta Alexandru nu pot fi decât încântat, a muncit fantastic door to door şi la întâlnirile televizate. E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă şi pe lista de europarlamentare, la forţa pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloş, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban şi apoi a devenit cred membru la Sectorul 1. Pe cei din PSD i-a deranjat cu siguranţă. Pe cei din PNL sigur nu i-a deranjat, precum nici pe cei 2,5 milioane de votanţi ai PNL, pentru că lucrurile sunt simple – trebuie să fim într-o poziţie radicală cu PSD. Eu am spus că PSD e doar rănit, nu e învins şi trebuie să luptăm pentru asta. Ne aşteaptă trei rânduri de alegeri extrem de grele, prezidenţiale, locale şi parlamentare”.
Foto: Facebook/ Violeta Alexandru

[citeste si]

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel