Rareș Bogdan, despre guvernele PSD: În ministere au supraîncărcat schemele

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că este nevoie de o reformă de substanță a administrației publice centrale.

 

„Au început să intre oamenii noștri în ministere și să primească date din interior. MAI are 2.000 de oameni care lucrează doar în administrația centrală a ministerului. Când noi am plecat de la putere avea 720. Sunt agentii, colegii vor face conferinte la doua-trei zile și vor anunța ce au găsit. Le-am lăsat cu 320 de oameni și au  800 de oameni. Altele le-am lasat cu 550 de oameni și în momentul asta au 1.450 de oameni.

 In ministere au supraîncărcat schemele, au încercat să se blindeze prin mandate date pe patru ani de zile. Au crescut numărul celor din consiliile de administratie. Dacă vă spun banii pe care îi ia o fătuta care poartă un dosar și nici ea nu stie ce face dacă o întrebi, dar ea merge la la minister în Piata Victoriei sau în Piata Constitutiei, toti cei de aici vă veti enerva pentru că cu greu câstigati banii pe care individa îi câstiga, pe lânga alte sporuri.

 Sigur că aia au de ce sa se teama. Dar oamenii valorosi, care sunt competenti, care sunt profesionisti, va asigur ca nu au de ce sa se teama. Cei adusi pe baza de carnet de partid, fata concurs, fara cunostinte, pe salarii uriase… Puteti sa credeti ca sunt directori in CNAIR care au… un director, presedintele, are 64 de consilieri. Nu are presedintele SUA 64 de consilieri. Pe salarii de 2.000 de euro sau 4.500 de euro”, a dezvaluit Rares Bogdan, sambata, în cadrul unui întâlniri cu românii din Barcelona.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel