Rareș Bogdan, val de atacuri la bugetarii (prea) bine plătiți: „Fără milă, fără pensii speciale și fără sporuri!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Rareș Bogdan, reacție dură privind prevederile prin care angajații Curții de Conturi și ai Consiliului Concurenței ar fi trebuit să primească bani în plus la salariu pentru „condiții de muncă vătămătoare“.

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan, reacție virulentă după ce, potrivit unui proiect de lege pe care Guvernul Orban își va suma răspunderea, personalul Consiliului Concurenței și cel al Curții de Conturi ar fi trebuit să primească sporuri de 25% din salariul de bază minim brut - pe țară pentru condiții de muncă vătămătoare.

„Fără milă, fără PENSII SPECIALE și FĂRĂ SPORURI!! Afară cu toți cei cărora nu le convine! La privat cu ei! Să văd dacă renunță la serviciu! Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic! Vom reuși „perfomanța” de a nu da satisfacție nici milioanelor de români care se simt nedreptățiți (și pe bună dreptate!!!), considerați cetățeni de mâna a doua, mai puțin „speciali”, dar nici beneficiarilor de sporuri ireal de mari sau de pensii speciale. Pe cine vrem noi să mulțumim?? Românii ne-au dat un mandat imperativ moral, sunt sătui de privilegiați, oare chiar nu pricepem? Trebuie să intrăm în zodia în care politicienii chiar rezolvă mizeriile, nedreptățile, iar dacă nu reușesc, măcar să nu comită altele“, scrie Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Potrivit prevederilor, „locurile de muncă, categoriile de personal și condițiile de acordare a sporului se aprobă de ordonatorul principal de credite, având la bază buletinele de determinare sau, după caz, expertizare, emise de către autoritățile abilitate în acest sens".

Reamintim că Executivul își va angaja răspunderea asupra unui proiect de lege, care prevede unele măsuri fiscal-bugetare, printre care și eliminarea unor prevederi din controversata OUG 114/2018. Legea prevede, printre altele, și regândirea sporului pe care îl primesc angajații din sectorul bugetar pentru "condiții vătămătoare". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel