Rareș Bogdan, despre Dragnea: Singurii care pot să-i facă de PETRECANIE sunt cei din PSD

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a spus pentru PSnews.ro că Liviu Dragnea este în stare de orice pentru a rămâne în libertate și a-și păstra averea.

"Strategia construită de consilierii domnului Dragnea, atât cei trei străini cât și cei doi din România, este aceasta: dăm oricum amnistia pentru că salvează o mulțime de oameni din PSD și în primul rând pe domnul Vâlcov. Nu doar pe domnul Dragnea și pe fiul acestuia. Domnului Dragnea nu-i pasă de partid, cum nu-i pasă nici măcar de România.Domnul Dragnea vrea un singur lucru: libertatea și rămânerea cu sume colosale de bani. Domnia sa nu dorește să intre în pușcărie. ”, a spus Rareș Bogdan pentru PSnews.

Singurii care pot să-i facă de petrecanie sunt cei din PSD care înțeleg că partidul se prăbușește. Ioan Rus a înțeles mai devreme, Mihai Tudose a înțeles mai devreme, Victor Ponta și Bănicioiu au înțeles mai devreme. Acum a înțeles și doamna Andronescu a cărei scrisoare a avut un efect mult mai puternic decât se credea în PSD pentru că e un lider care vine din vechiul PSD și este ascultată de susținătorii lui Ion Iliescu, susținătorii din anii 90. Faptul că Dragnea a intrat într-un clinci dur cu Gabriela Firea prin doamna Cliseru, prefectul Capitalei, poate să-i aducă lui Dragnea sfârșitul. Toți acești lideri – Ponta, Tudose, Rus, Andronescu, Bănicioiu și, acum, Gabriela Firea cu soțul dânsei, Pandele – pot să reprezinte pentru Liviu Dragnea exact masa critică necesară să-l răstoarne și să-i ia partidul. Pentru că PSD este obligat să se salveze, petru sutele de mii de membri, pentru milioanele de votanți, pentru aleșii săi locali și pentru parlamentarii săi. Liviu Dragnea controlează încă CEX-ul, puterea lui Liviu Dragnea de acum 5 – 6 luni nu mai este puterea de acum, dar el va forța orice”, susține Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel