Rareș Bogdan: "Țineți minte ce vă spun. Își vor pierde slujba din cauza mea"

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

În cadrul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, jurnalistul Rareș Bogdan a comentat informația serii în cazul Kovesi folosind două citate din Ion Luca Caragiale și a făcut promisiunea că cei de la putere nu au cum să câștige.

„Astăzi este ziua lui Ion Luca Caragiale. Un citat care mie îmi place foarte mult spune cam așa: Proștii mor, însă prostia e nemuritoare. Și mai e unul foarte drag: În România, lingușirea și hoția sunt virtuți și sunt perpetue. Nu cred că cineva a reușit să zugrăvească mai bine caracterul acestui popor decât I.L.Caragiale.

Citește și Kovesi, CITATĂ de în calitate de SUSPECT pentru luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu

Eu vă spun ceva: chiar dacă mulți înaintași de ai noștri au ales să plece, spunând nu se poate cu poporul ăsta, eu vă spun că se poate! Nu vă pierdeți încrederea! Noi vom învinge! Vă rog să mă credeți că nu au cum să câștige! Nu pot câștiga! Sunt prea inculți, prea ticăloși, prea hoți!

O să aibă grijă Dumnezeu de noi și exact în momentul cheie ne va arăta un semn și vom scăpa și de nenorociții ăștia. Dar vreau un singur lucru să vă rog: să nu îi iertați!

Țineți minte ce vă spun: eu am să îi scot afară din Ministerul de Interne, din Jandarmerie! Eu! Ei își vor pierde slujba datorită mie! Eu mă oblig în fața dumneavoastră să fac asta! Ei vor plăti și vor fi scoși afară din arma Jandarmeriei pe care au făcut-o de râs. Dumneavoastă trebuie să îmi promiteți că nu veți uita!

Citește și Andrei Caramitru despre cazul Kovesi: „Jigodiilor!!!"

Să mergeți pe 26 mai la vot și să le dați cu ștampilele în cap! Votați ce vreți, dar nu ciuma roșie!”, a spus Rareș Bogdan la Realitatea TV.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel