Rareș Bogdan: Planul DIABOLIC al lui Dragnea pentru Diaspora

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Rareș Bogdan a deconspirat motivele PSD pentru care i-a luat la țintă pe românii plecați la muncă în străinătate. PSD se răzbună pe Diaspora pentru protestul din 10 august.

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere este de părere că declarațiile lui Orlando Teodorovici de astăzi sunt începutul unui plan de răzbunare pe Diaspora pentru protestul din 10 August, care a fost cel mai mare miting anti-Dragnea.

"Ministrul de Finanțe, poreclit "Orlando minte puțină", aşa cum a spus şi Cozmin Guşă, s-a deconspirat: Mintea e mai puțină decât se bănuia. Acuma, nu știu dacă e prostie, ticăloșie, boală mintală sau altceva, dar e limpede că ceva e acolo. Orlando Teodorovici susţine că românii ar trebui să aibă drept limitat de lucru în străinătate, pe baza unui singur permis de muncă, valabil pentru maximum 5 ani într-o anumită ţară. E de noaptea minții. 

Urmăriți-mi cu atenție raționamentul: după ce guvernările de stânga, care au generat sărăcie, mizerie, corupție și depresie, au alungat din țară 5 milioane de români, acum ce s-a gândit Orlando? Să-i aducă pe cei din Europa înapoi, să-i pună să plătească biruri astfel încât să poată Dragnea să achite pensiile speciale ale parlamentarilor care votează și în somn legi pentru libertatea sa?? Nemernicia nu mai are nicio limită. Acest individ trebuie dus de urgență la spital... nu pentru că e schizofrenic, dar poate are mătreață, Poate tușește!! Ce e cu acest proiect? Mă întreb dacă Orlando e prost sau doar șmecher.

Celor din Diaspora, care au mobilizat cel mai mare miting anti-Dragnea de după OUG 13, li se arată iar pisica. PSD vrea să pedepsească Diaspora. Dacă țineți minte, PSD întâi a vrut să-i pună pe frații, copiii plecați afară, să achite un impozit catastrofal pe fiecare transfer de bani. Cu banii aceia își ajutau familiile, familii cu speranța răpusă de guvernele catastrofale ale stângii imbecile și corupte. Acum vrea să-i lege de glie. Sau să-i transforme în nomazii Europei. Să-i expună iar unor umilințe fără margini. Umilirea constantă a unui individ îl transformă într-un individ lipsit de speranță, fără încredere în el, un om care depune definitiv armele. De asta are nevoie PSD: de oameni întorși acasă care nu merg la vot. Acesta este succesul pe care scontează din nou: pe absenteism", a argumentat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel