Rareș Bogdan: „NU am încredere în PSD! Au desăvârșit un act EXTREM de GRAV pentru liniștea ROMÂNILOR!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

PSD schimbă tactica și se bagă în față în Parlamentul României. Sunt legi importante care stau pe masa legislativului încă de la începutul acestei veri, dar care acum au intrat în procedură de urgență. Este vorba despre abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale și eliminarea supraacizei la carburanţi.

Toate aceste propuneri ar putea primi undă verde în plenul de miercuri, astăzi aflându-se în dezbatere în comisiile de specialitate. Inițial, pentru recursul compensatoriu, Guvernul PNL anunțase că își asumă răspunderea. Dar, PSD a turat motoarele și a băgat legea pe repede înainte în Parlament. În privința pensiilor speciale, propunerea prevede eliminarea tuturor indemnizațiilor, mai puţin pentru militari și magistrați.

„Nu avem încredere în demersul PSD. PSD a aflat demersul cu privire la asumarea răspunderii cu privire la promisiunile noastre electorale, în campania pentru europarlamentare și prezidențiale, și acum încearcă să se cațere pe această chestiune și să ducă în procedură de urgență în Parlament, încercând să blocheze asumarea de către Guvern", a spus Rareș Bogdan într-o intervenție telefonică la Digi24.

 

Rareș Bogdan: „Nu am niciun motiv să cred că, peste noapte, PSD s-a schimbat”

 

„Eu nu am încredere în PSD, nu am încredere că nu vor încerca în comisii să facă mai multe stricăciuni decât lucruri bune, să producă modificări care să ne încurce. Acel recurs compensatoriu care a pornit din inițiativa doamnei Prună, în 2016, a fost modificat complet și grobian de către domnul Șerban Nicolae, de domnul Nicolicea, de domnul Iordache, de doamna Steluța Cătăniciu și de ceilalți domni care au desăvârșit un act extrem de grav pentru liniștea cetățenilor României, aducând pe străzi peste 22.000 de infractori", a completat el.

„Nu am niciun motiv să cred că, peste noapte, PSD s-a schimbat. Domnii Nicolicea și Bacalbașa sunt tot acolo. Toți liderii care susțineau eliberarea infractorilor, mutilarea legilor justiției, anularea tuutor deciziilor completelor de 3 sau de 5 judecători, ei sunt tot acolo", a menționat prim-vicepreședintele PNL.

Întrebat cum va reacționa partidul din care face parte, Rareș Bogdan a răspuns că parlamentarii PNL au fost rugați „să fie cu ochii în patru".

„Vom vedea ce vor să facă, eu nu am încredere în PSD și am toate motivele, după ce au făcut în ultimii trei ani de zile", a mai spus Rareș Bogdan.

El a criticat PSD și pentru faptul că vrea să elimine euroacciza, după ce a introdus această taxă. „Probabil vor să o ridice, gândindu-se că ne produc în buget o gaură de 3,5 miliarde. Îi asigur că avem cu ce să acoperim", a afirmat Bogdan.

„Îi invit să încerce să vină cu demersuri proprii, nu doar să se cațere pe demersurile PNL-USR", a completat Rareș Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel