Rareș Bogdan, mesaj pentru PSD-iști: "Da, sunt român LIBER și spun că sunteți CIUMA ROȘIE"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Rareș Bogdan a comentat cele mai recente inițiative legislative ale PSD-ului, măsuri care îndepărtează România de Uniunea Europeană. 

Rareș Bogdan a comentat, în ediția de miercuri seara a emisiunii "Jocuri de Putere", înființarea secției de investigare a magistraților, un grav atentat la independența Justiției. Moderatorul Realitatea TV a vorbit și despre riscurile la care PSD expune România prin cele mai recente inițiative legislative. 

"Secția controlată de Liviu Dragnea, prin Tudorel Toader, poate urmări penal pe oricine, inclusiv pe mine. Este secția din Parchet care va folosită de orice român care nu pupă inelul din imitație de aur a lui Liviu Dragnea.

România nu mai este stat de drept. Și nu o spun eu, eu sunt doar jurnalist. Sunt român liber ca dumneavoastră care continuă să iubească Uniunea Europeană și Occidentul. Ăștia nu mai iubesc occidentul, vor să se mute pe Volga.

În această țară în care 78 la sută vor în Vest. 9 la sută nu știu de ei și doar 7 la sută spun că Rusia este un partener important. Pentru 7% vreți dumneavoastră să renunțăm? Vreți ca frații noștri din Italia, Spania, Marea Britanie, Franța, Germania să aibă probleme cu permisele de lucru? Pentru că niște indivizi au pus mâna pe țara asta și vor neapărat s-o bage în gard sau s-o ducă pe Volga?

Vreți pe Sena, pe Tamisa sau pe Volga? Da, asta e ciuma roșie. Se plângeau astăzi că Rareș Bogdan ne atacă. Păi vă comportați ca o ciumă infernală care zdrobește un popor care în urmă cu 2 ani nici nu visa că va ajunge în această situație.", a spus Rareș Bogdan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel