Rareș Bogdan și-a luat rămas bun de la telespectatori

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan și-a luat rămas bun de la telespectatorii emisiunii Jocuri de putere, pe care a realizat-o în ultimii șapte ani la Realitatea TV. El a fost așteptat la sediul televiziunii de mai mulți simpatizanți.

Rareș Bogdan le-a mulțumit celor care l-au așteptat în fața studioului și i-a rugat pe jurnaliștii de la Realitatea să continuie pe aceeași linie.

Bogdan a vorbit și despre întâlnirea de la reuniunea PPE cu liderii europeni, dar și despre mesajul pe care l-a transmis acestora - România este o țară europeană iar locul ei este în Europa.

Rareș Bogdan a lămurit și episodul în care președintele Klaus Iohannis a avut nevoie de un pahar de apă la discursul pe care l-a ținut la reuniunea PPE de la Romexpo. Acesta a spus că în sală era foarte cald și mult praf, motiv pentru care a avut nevoie de apă.

Rareș Bogdan a acceptat propunerea PNL de a deschide lista pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai, și s-a înscris în partid.

Bogdan anunțase pe pagina lui de Facebook că va fi invitat pe tronsonul pe care a moderat emisiunea Jocuri de putere atâția ani.

"În această seară, la ora 22.30, sunt invitat la Realitatea TV. Într-o haină nouă, dar hotărât să continui să lupt pentru România măreață. Vă chem în tranșee pentru România eternă, a celor patrioți, cinstiți, demni, care nu-și vând onoarea! Nu uitați să iubiți România în fiecare zi!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel