Rareș Bogdan: Dragnea începe operațiunea "arestările". E asaltul final

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan spune că are informații conform cărora Liviu Dragnea va începe arestarea tuturor adversarilor politici și a celor care îl deranjează. Realizatorul Realitatea TV a dat și câteva nume despre care spune că ar fi ținte predilecte pentru șeful PSD. 

"Dragnea începe operațiunea 'arestările'. Și-a mobilizat oamenii, inclusiv din Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. Folosește anumite parchete locale în reglări de conturi politice. Le va folosi în continuare. Dragnea împreună cu sfetnicul său de taină, Darius Vâlcov susținuți de Direcția de Operațiuni Speciale,(DOS) după îndepărtarea șefului Vasilescu cu o anumită parte din DIPI, declanșează asaltul final. Dragnea și Vâlcov au întocmit liste cu cei pe care îi vor arestați. Sunt 50 de zile la capătul cărora nu se știe exact cine rămâne în picioare. Merg pe etape: control ANAF, pe societăți sau apropiați ai celor pe care îi vor retrași, reținuți, arestați chiar și la domiciliu. Există două liste cu cei pe care Dragnea îi vrea arestați. Pe una sunt apropiații președintelui Iohannis, de parcă președintele a făcut ceva decât să stea prea departe de această demență politică. Pe lista aceasta se află soția președintelui României și doi șefi de servicii. Pe lista cealaltă sunt mai ales oameni politici și apropiații lor, plus oameni din propriul partid pentru a da lecții celorlalți. Dragnea a spus că în trei săptămâni îl arestează pe Pandele ca s-o potolească pe Firea. A mai spus de asemenea că îl va aresta pe fiul lui Paul Stănescu," a precizat Rareș Bogdan în debutul emisiunii 'Jocuri de Putere' de la Realitatea TV. 

Rareș Bogdan: Atacul la ziare și Realitatea

"Pe lângă bătăliile din partid mai are o problemă: presa care nu i se supune. Are 11 site-uri pe care le-a nominalizat. Declanșează Jihad-ul verificând de unde încasează publicitate cele 11 site-uri, dar nu uită de marea lui obsesie: Realitatea TV. A spus așa: "Pe 'batistuță' (Rareș Bogdan n.r.) îl rețineți orice-ar fi. Următoarele săptămâni nu vreau să-i văd fața pe post. Ăsta mobilizează oameni. Nu-l vreau pe post. Să dispară. La Realitatea mă interesează doar trei: Rareș, Oreste și Gușă. Restul nu contează". Domnule Dragnea, eu vă spun că contează. Toți contează, până la ultimul. Vă îmbătați cu apă rece," a mai spus Rareș Bogdan la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel