Rareș Bogdan, despre moartea Cristinei Țopescu: „Această plecare a fost o dorință de a se întâlni cu tatăl ei”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Trecerea în neființă a jurnalistei Cristina Țopescu este o veste groaznică a începutului de an, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV. Europarlamentarul PNL, fost jurnalist, a afirmat că aceasta era un om bun, special, ce purta o dragoste extraordinară pentru natură.

„A fost un șoc fantastic pentru ea plecarea la Ceruri a tatălui său și cred că ce a dus la moartea ei a fost o dorință de a se întâlni cu acesta”, a mai spus Bogdan.

„E ca un trăsnet așa... E o veste groaznică a începutului de an. Pur și simplu nu-mi vine să cred.

Citește și Când a murit Cristina Ţopescu. Managerul Serviciului de Ambulanţă, anunț de ultimă oră

Cristina a fost un om special, un om bun, ceea ce înseamnă un om bun, sensibil, extrem de cultivat, o fată care s-a văzut că a trăit într-o casă cu marele Cristian Țopescu.

Nu știu detalii foarte multe, dar cred că ce a dus la această plecare a ei a fost o dorință de a se întâlni cu tatăl ei. A fost foarte greu, a fost un șoc fantastic pentru ea plecarea la Ceruri a lui Cristian Țopescu. Aveau o relație de excepție.

Și sensibilitatea Cristinei, această sensibilitate pe care și-a exprimat-o printr-o dragoste extraordinară pentru natură, pentru mediu, pentru câini, pe care-i proteja, pentru pisci... Mi-a spus, la un moment dat, că visează să se mute undeva, într-un sat săsesc abandonat din Transilvania, și să crească, să-și ducă acolo animalele de companie și să trăiască cu natura și cu bunul Dumnezeu. Se apropiase mult de Sfânta Biserică în ultimul timp, era un om credincios.

Citește și Nora Dincă: Cristina Țopescu nu a murit singură

În vinerea aceea de dinaintea alegerilor europarlamentare, am ales să fac ultimul interviu cu ea dar, din acuza unei ploi care a afectat traficul din București, am decis să mergem în Modrogan să facem un interviu, să-l transmitem live. A durat aproape 3 ore în mașină, pe bancheta din spate. Apoi am coborât, că era tot inundat zona Pipera, am mers împreună cu metroul până la Victoriei și am ajuns apoi în Modrogan.

Am vorbit în vară, în toamnă, ultima dată am văzut-o la prezidențiale. Uneori mă certa, că era instransigentă, alteori mă lăuda, mai rar, alteori pur și simplu discutam.

Spunea că jurnaliștii nu sunt uniți, că ar trebui să ne unim cu toții într-o asociație. Mă considera în continuare jurnalist, chiar dacă am trecut în tabăra politicienilor.

Citește și Mesaj de ultimă oră pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!"

E o pierdere mare, când pleacă un om bun dintre noi, un om sensibil", a spus Rareș Bogdan, la B1 TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel