Rareș Bogdan despre „dirijorul în alb“: „De ce nu-i place la Cernavodă? N-are nicio bătută, nicio gazare în masă de coordonat?“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan reacționează față de cererea colonelului Dumitru Paraschiv, supranumit „dirijorul în alb“ după evenimentele din 10 august 2018.

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, susține că „dirijorul în alb” din Piața Victoriei, colonelul Dumitru Parachiv, are un „tupeu incredibil“ să dea în judecată Jandarmeria pentru că a fost detașat la Centrala de la Cernavodă.

Rareș Bogdan îi recomandă „să se bucure de poziția actuală“ pentru că este posibil ca viitorul ministru de Interne să desecretizeze „Dosarul 10 august” și atunci s-ar „să îl apropipe de Rahova“.

 

Citește și: „Fantoma în alb” de la PROTESTUL din 10 august, dă în JUDECATĂ Jandarmeria

 

„Omul ăsta are un tupeu incredibil!! Nu-i place că a fost mutat la Cernavodă!! În primul rând, el nu și-a primit pedeapsa pentru 10 august! A fost trimis în vacanță până se liniștesc apele, probabil cu promisiunea că-și va relua postul. Sau altă poziție care să-l satisfacă. Acuma, când se sperie că-i pleacă stăpânii și șansele să fie „dezgropat” scad, sare la cap! Să se bucure de poziția actuală, că poate noul ministru desecretizează documentele privind 10 august, așa cum ar fi legal, și îl apropie de Rahova! Dar oare de ce nu-i place la Cernavodă? N-are nicio bătută, nicio gazare în masă de coordonat?
CER VINOVAȚII PENTRU 10 AUGUST!“, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că Dumitru Paraschiv, comandant al brigăzii speciale de intervenţie Vlad Ţepeş, supranumit ”dirijorul în alb” în urma incidentelor din 10 august 2018, a dat în judecată Jandarmeria Română după ce s-ar fi decis mutarea lui la Centrala nucleară Cernavodă, pentru a se ocupa de paza acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel